Anunturi Server
Pagina 1 din 1
Re: Anunturi Server
ATENTIE !
Incepand de astazi 27 Decembrie 2014 modurile CLEO / ASI sunt interzise sa fie folosite. Cei care le folosesc trebuie sa le stearga altfel daca sunteti prinsi cu mod CLEO / ASI in computer veti primi ban - 3 zile.
Motivele pentru care se interzic sunt:
- pe langa modurile de arme, skin-uri, etc mai sunt si hackuri gen aimbot si altele, iar acestea nu lucreza pe baza de executare (.exe) si sunt destul de greu de detectat si multa munca din partea adminilor cand testeaza pe cineva care il suspecteaza de hack.
- din cauza acestora se provoaga multe bug-uri crash-uri pentru ca acestea modifca anumite fisiere din fisierele jocului original.
Incepand de astazi 27 Decembrie 2014 modurile CLEO / ASI sunt interzise sa fie folosite. Cei care le folosesc trebuie sa le stearga altfel daca sunteti prinsi cu mod CLEO / ASI in computer veti primi ban - 3 zile.
Motivele pentru care se interzic sunt:
- pe langa modurile de arme, skin-uri, etc mai sunt si hackuri gen aimbot si altele, iar acestea nu lucreza pe baza de executare (.exe) si sunt destul de greu de detectat si multa munca din partea adminilor cand testeaza pe cineva care il suspecteaza de hack.
- din cauza acestora se provoaga multe bug-uri crash-uri pentru ca acestea modifca anumite fisiere din fisierele jocului original.
ATENTIE !
Incepand de astazi 30 Decembrie 2014 vehiculele personale se vor vinde doar in prezenta unui admin. Cei care nu respecta aceasta conditie risca sa primeasca WARN si sa piarda vehiculul.
Incepand de astazi 30 Decembrie 2014 vehiculele personale se vor vinde doar in prezenta unui admin. Cei care nu respecta aceasta conditie risca sa primeasca WARN si sa piarda vehiculul.
SERVER OFF
Server-ul nu mai functioneaza(problema de la host), am trimis ticket de sesizare catre firma si astept sa-mi raspunda si sa se remedieze problemele. O sa va anunt cand va reveni nu ma facegi griji, se rezolva rapid !
Server-ul nu mai functioneaza(problema de la host), am trimis ticket de sesizare catre firma si astept sa-mi raspunda si sa se remedieze problemele. O sa va anunt cand va reveni nu ma facegi griji, se rezolva rapid !
ANUNT !
* Cauta un partener (owner) sau chiar 2 care sa ma ajute cu intretinerea server-ului.
Cerinte
- sa plateasca hostul pe fiecare luna.
- sa stea cat mai mult online pe server.
- sa stie sa atraga jucatori pe server.
- sa stie sa faca reclama pentru a popula serverul.
- sa aiba cel putin 12 ani
- sa aiba experienta destul de mare in SA:MP.
- sa aiba un comportament bun si sa dea dovada de maturitate si de seriozitate.
Ofer
- functia de owner pe server
- Administrator pe forum
- Accest la GamePanel (de unde se controleaza server-ul).
- Acces la FTP (asta ofer dupa 2-3 saptamani daca consider ca e de incredere)
* CONDITIE *
Prima plata a hostului se face pe 2 luni pentru a fi sigur ca e treaba serioasa. Cine este interesat sa-mi lase PM pe forum sau mesaj pe Skype (jamal.alin) sau Messenger (jamal.alin21)
* Cauta un partener (owner) sau chiar 2 care sa ma ajute cu intretinerea server-ului.
Cerinte
- sa plateasca hostul pe fiecare luna.
- sa stea cat mai mult online pe server.
- sa stie sa atraga jucatori pe server.
- sa stie sa faca reclama pentru a popula serverul.
- sa aiba cel putin 12 ani
- sa aiba experienta destul de mare in SA:MP.
- sa aiba un comportament bun si sa dea dovada de maturitate si de seriozitate.
Ofer
- functia de owner pe server
- Administrator pe forum
- Accest la GamePanel (de unde se controleaza server-ul).
- Acces la FTP (asta ofer dupa 2-3 saptamani daca consider ca e de incredere)
* CONDITIE *
Prima plata a hostului se face pe 2 luni pentru a fi sigur ca e treaba serioasa. Cine este interesat sa-mi lase PM pe forum sau mesaj pe Skype (jamal.alin) sau Messenger (jamal.alin21)
Subiecte similare
» Donatii Server
» Regulament Server SA:MP
» Actualizari Server
» Sugestie pentru server
» [Reporters] Live News on server
» Regulament Server SA:MP
» Actualizari Server
» Sugestie pentru server
» [Reporters] Live News on server
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: