Reclamatie helper
2 participanți
Pagina 1 din 1
Reclamatie helper
Nick-ul tau in joc: MercioSTAR
Nick-ul celui pe care il reclami: McFrost
Dovada(poze) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Descriere a situatiei: Pai vine el la war si zice " am venti sa supraveghez warul " se crede owner sau admin 1337 sa supravegheze el war-ul ? Dupa imi da respawn sa aiba ei zona si vine cu scuza ca am facut DB . Ai vreo daovada ca am facut eu DB ?
Cer sa fie sanctionat
A si tras in mine de cateva ori , m-a omorat chiar...nu am facut poza si nu se vede pe chat deoarece e hitman
EDIT: Apropo , jamal daca poti sa ma scoti din VLA pentru ca liderul nu vrea sa ma scoata
Nick-ul celui pe care il reclami: McFrost
Dovada(poze) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Descriere a situatiei: Pai vine el la war si zice " am venti sa supraveghez warul " se crede owner sau admin 1337 sa supravegheze el war-ul ? Dupa imi da respawn sa aiba ei zona si vine cu scuza ca am facut DB . Ai vreo daovada ca am facut eu DB ?
Cer sa fie sanctionat
A si tras in mine de cateva ori , m-a omorat chiar...nu am facut poza si nu se vede pe chat deoarece e hitman
EDIT: Apropo , jamal daca poti sa ma scoti din VLA pentru ca liderul nu vrea sa ma scoata
Ultima editare efectuata de catre DRE in Dum Ian 11, 2015 5:38 am, editata de 1 ori
DRE- Leader
Data de inscriere : 16/10/2014
Subiecte similare
» RECLAMATIE HELPER
» Reclamatie helper
» Reclamatie Helper+Leader
» RECLAMATIE HELPER- Mr.White
» [Model] Reclamatie Helper/Admin
» Reclamatie helper
» Reclamatie Helper+Leader
» RECLAMATIE HELPER- Mr.White
» [Model] Reclamatie Helper/Admin