Cerere unban Killa
2 participanți
Pagina 1 din 1
Cerere unban Killa
Nick-ul tau din joc: Killa
Level detinut: 1
IP-ul tau: 86.123.137.82
Adminul care te-a banat: Jamal
Motivul pentru care ai primit ban: Refuz TW
Data la care ai primit ban: 04/01/2015
Data la care a expirat ban-ul: Va expira la 11/01/2015
O explicatie: Nu am mai umblat cu teamviewerile si nu stiam ce e de facut...Eventual va puneati spectator pe mine...Aim-ul se vede clar pe /spec. Nu am avut aim niciodata si v-am mai spus am decat hud.txd modificat(tinta cu punct rosu). Nu ma simt in siguranta sa stiu ca imi umbla cineva in computer, refuz TW.
Link catre reclamatie:Nu am avut reclamatie la acest ban.
Poza cu dataiile ban-ului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sper sa fiu debanat, imi place serverul si nu folosesc coduri...Doar ca nu vreau metoda cu teamviewer, puteti sa imi "detectati faimosul meu aim" urmarindu-ma cu /spec la war.
Level detinut: 1
IP-ul tau: 86.123.137.82
Adminul care te-a banat: Jamal
Motivul pentru care ai primit ban: Refuz TW
Data la care ai primit ban: 04/01/2015
Data la care a expirat ban-ul: Va expira la 11/01/2015
O explicatie: Nu am mai umblat cu teamviewerile si nu stiam ce e de facut...Eventual va puneati spectator pe mine...Aim-ul se vede clar pe /spec. Nu am avut aim niciodata si v-am mai spus am decat hud.txd modificat(tinta cu punct rosu). Nu ma simt in siguranta sa stiu ca imi umbla cineva in computer, refuz TW.
Link catre reclamatie:Nu am avut reclamatie la acest ban.
Poza cu dataiile ban-ului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sper sa fiu debanat, imi place serverul si nu folosesc coduri...Doar ca nu vreau metoda cu teamviewer, puteti sa imi "detectati faimosul meu aim" urmarindu-ma cu /spec la war.
Killa- Member
Data de inscriere : 03/01/2015
Re: Cerere unban Killa
Refuzul verificari prin team viewer se pedepseste cu 7 zile ban (inseamna ca ascunzi ceva daca refuzi verificarea). revino cu cerere cand expira ban-ul
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum