Lakers Community
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[Police Departament] Sedinte

2 participanți

In jos

[Police Departament] Sedinte Empty [Police Departament] Sedinte

Mesaj Scris de starz™ Mar Dec 02, 2014 6:48 am

In acest topic liderii LSPD vor posta data si ora sedintelor care se vor tine si despre ce se va discuta!!!
starz™
starz™
Member
Member

Data de inscriere : 30/11/2014

Sus In jos

[Police Departament] Sedinte Empty Re: [Police Departament] Sedinte

Mesaj Scris de starz™ Mar Dec 02, 2014 6:50 am

In fiecare sambata la ora 19:00 se va tine sedinta, prezenta e obligatorie. Membri care nu sunt prezentui si nu au invoire vor primi Faction Warn
starz™
starz™
Member
Member

Data de inscriere : 30/11/2014

Sus In jos

Mesaj Scris de Vasi_XD Dum Dec 28, 2014 11:40 am

In cadrul sedintelor PD. se vor discuta atat problemele legate de factiune si departamente in general, cat si diverse propuneri ce privesc programul zilnic si saptamanal al Pd-uli. Sedintele sunt obligatorii si vor avea loc in fiecare Sambata de la ora 19:30
! Atentie:
* As vrea sa intelegeti ca sedinta este necesara si prezenta voastra denota intr-o mica masura devotamentul si responsabilitatea de care dati dovada in PD de aceea nu voi accepta 3 invoiri consecutive ale aceluiasi player, decat daca sunt bazate pe un motiv vital
* De asemenea as vrea sa intelegeti ca o sedinta implica anumite indatoriri. Intrucat eu imi respect fiecare membru si ii ascult opinia, acelasi respect il doresc si din partea voastra in cadrul acestor sedinte. Fara anime-uri caraghioase/nerelevante situatiei si fara vorbit/sms. Nu vreau sa trec la sanctiuni deocamdata, dar daca imi veti forta mana, o voi face
Vasi_XD
Vasi_XD
Member
Member

Data de inscriere : 01/11/2014

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare