Unban FuNNkY.
2 participanți
Pagina 1 din 1
Unban FuNNkY.
Nick-ul tau din joc: FuNNkY.
Level detinut:3
IP-ul tau: 79.113.4.13
Adminul care te-a banat: Jamal
Motivul pentru care ai primit ban: Aim (60 de zile)
Data la care ai primit ban:23.10.2014
Data la care a expirat ban-ul: 23.12.2014
O explicatie: Jamal,te rog crede-ma nu am absolut niciun aim,si daca crezi tu ca am mai da-mi o sansa,am luat lider Grove,am Cheetah,te rog Jamal.Vreau sa mai am o sansa de a juca pe acest server.Nu vreau sa ma las de SA:MP,am 4 ani de SA:MP,pot dovedi ca nu am AIM,JUR! Daca asta e pararea ta,nu am ce face,dar te rog da-mi o sansa,de a-ti arata ca nu am AIM,crede-ma , Jamal.Nu vreau sa ma las de acest server,e cel mai frumos server pe care am jucat,si nu-s "texte" ceea ce zic,e adevarat , crede-ma!!!
Link catre reclamatie:
Poza cu detaliile ban-ului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Level detinut:3
IP-ul tau: 79.113.4.13
Adminul care te-a banat: Jamal
Motivul pentru care ai primit ban: Aim (60 de zile)
Data la care ai primit ban:23.10.2014
Data la care a expirat ban-ul: 23.12.2014
O explicatie: Jamal,te rog crede-ma nu am absolut niciun aim,si daca crezi tu ca am mai da-mi o sansa,am luat lider Grove,am Cheetah,te rog Jamal.Vreau sa mai am o sansa de a juca pe acest server.Nu vreau sa ma las de SA:MP,am 4 ani de SA:MP,pot dovedi ca nu am AIM,JUR! Daca asta e pararea ta,nu am ce face,dar te rog da-mi o sansa,de a-ti arata ca nu am AIM,crede-ma , Jamal.Nu vreau sa ma las de acest server,e cel mai frumos server pe care am jucat,si nu-s "texte" ceea ce zic,e adevarat , crede-ma!!!
Link catre reclamatie:
Poza cu detaliile ban-ului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
FuNNkY.- Member
Data de inscriere : 22/10/2014
Re: Unban FuNNkY.
Ce sasna sa-ti mai dau ? zici ca joci de 4 ani si dc joci cu hack, eram spectator pe tine ala alerga in jurul tau si tu cu tinta pe el fix si nu e prima data cand am observat, acum a fost mai clar. Ai sansa la unban numai daca donezi 3 euro (/preturi in joc)
Contul ramane blocat permanent.
Contul ramane blocat permanent.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum